Dokumentarfilm om Kodeklubben Drøbak

I mars 2015 fikk jeg en hyggelig mail fra en fantastisk dame som heter Aksana Pakhadnia som tar «Digital Mediedesign» på Høyskolen i Telemark. I emnet «Film og digital video» var oppgaven å lage en dokumentarfilm og her kom hun altså frem til at Kodeklubben Drøbak var et interessant tema (gudene må vite hvorfor 🙂 Jeg fortale at det kanskje var mer hensiktsmessig å ta dette med Lær Kidsa Koding (LKK) sentralt, hvor Tjerand Silde akkurat var blitt fulltidsansatt, men hun insisterte på at det var Drøbak som gjaldt.

Aksana har deltatt på flere av våre kodeklubber og barna har ikke merket at hun har vært til stede (sånn er det jo på kodeklubber – tiden flyr og barna enser det ikke engang). Grunnet tid og noen tekniske utfordringer måtte noe av filmingen skje utenom kodeklubben og derfor er det en sporty tilnærming til noe av filmen…

Resultatet fra oppgaven til Aksana ser du nedenfor og håpet er at den kan inspirere flere rundt omkring Norge til  starte Kodeklubb da det ikke krever mer enn litt innsats og godt humør.

 

Legg inn en kommentar