Kodeklubben i Drøbak søker frivillige

Etter mye  tankevirksomhet og vurdering frem og tilbake har jeg besluttet å starte kodeklubb i Drøbak!  Den frivillige bevegelsen, Lær Kida Koding (LKK), bruker kodeklubber som en form for organisering for målet om at «barn og unge skal være i stand til å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet…» Les hele verdigrunnlaget til LKK.

Kodeklubben logo

For å kunne gi et tilbud som det blir kontinuitet bak er det nødvendig med mange  nok som kan delta som frivillige. Kodeklubben trenger deg som kan mye, lite, ja til og med ingenting om koding for å kunne drifte et opplegg av denne typen. Se kodeklubben i Drøbak sine egne sider på LKK.

Veien frem mot en kodeklubb

Jeg har allerede vært i kontakt med biblioteket i Drøbak som var veldig interessert i et samarbeide og stiller med lokaler.  Kodeklubben sentralt har mye ferdig opplegg og det enkleste å starte med er Scratch (på sikt kan det kanskje et liknende opplegg som dette kjøres).

Personlig har jeg et håp om å kunne ha første samling i april 2014, men dette krever at vi får 3-5 personer som sier seg villig til å bidra. Den samme gruppen må møtes for å avklare roller, organisering og felles mål.

Ønsker du å være med å bidra?

Kontakt Stein-Viggo Grenersen, telefon 93 23 93 13 for en uforpliktende prat.

Lær mer om hva Lær Kidsa Koding er og hvorfor barn må lære og forstå koding.

Legg inn en kommentar